Question
Güncellenme tarihi:
21 Haz 2017
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Japonca
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
We should use the public transport instead of driving cars as much as possible. bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Birazcık yanlış
you just have to say. We should use public transport. When you use that sentence
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
@Aidan23 got it ! Thanks a lot!
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
Birazcık yanlış
(Instead of driving cars) we should use/take public transport (as much as possible)
在括号里的字其实不需要的
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)