Question
Güncellenme tarihi:
17 Haz 2017
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Why not just ask her? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Friend A : I wonder how I was born?
Friend B : Why not just ask your mom?
Why not just ask her means ask the person directly because you have no reason why you can't ask the person.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- İngilizce (ABD)