Question
Güncellenme tarihi:
27 Mar 2016
- Portekizce (Brezilya) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Can I say 'I can't hang out on Friday because I've got classes at the evening?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Galce Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD)
Instead of at, it would be in the evening
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
sorry! I can't hang out because I've got classes in the evening
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Galce Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD)
- Portekizce (Brezilya) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (İspanya)