Question
Güncellenme tarihi:
14 Haz 2017
- İtalyanca Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
che cosa significa mean ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İtalyanca
'Mean' come aggettivo può significare cattivo, perfido, avaro.
'Mean' come verbo vuol dire 'significare/voler dire/intendere'.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İtalyanca Akıcıya Yakın
- İtalyanca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Si puó usare chiedendo "sorry, what do you mean?" Per chiedere di cosa si intende
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İtalyanca Akıcıya Yakın
- İtalyanca Akıcıya Yakın