Question
Güncellenme tarihi:
13 Haz 2017
- Fransızca (Fransa)
-
Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
Japonca hakkında soru
Shiranai ve Wakaranai arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Japonca
@Serenapz
Shiranai is like I don't know or I have no idea
wakaranai is like I don't understand
pretty much the same
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
Shiranai(知らない)は知識がないことを意味します。
Wakaranai(わからない)は問題が解けないことや理解できないことを意味します。
Shiranai means you have no knowledge.
Wakaranai means you cannot solve a problem or understand something.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Fransızca (Fransa)