Question
Güncellenme tarihi:
11 Haz 2017
- Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Lol ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD)
lol - laughing out loud
when you're laughing excessively.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Urduca
- Japonca
- İngilizce (ABD)
We use "lol" in the same way as "笑" is used. :)
Bu cevap yardımcı oldu mu?