Question
Güncellenme tarihi:
9 Haz 2017
- İspanyolca (Kolombiya)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
¿que significa ain't y para que se usa? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Kolombiya)
- İspanyolca (Venezuela)
que significa = what does it mean? ; para que se usa = for what do you use it?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (Kolombiya)
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Meksika)
Ain't? Se dice cuando quieres decir "It's not" pero en corto. Slang.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (Kolombiya)