Question
Güncellenme tarihi:
6 Haz 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Me diz 5 perguntas com verbo To Be em Inglês ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Tell me 5 questions with verb To Be in English
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
melhor uma Afirmativa 2 negativa e 2 interrogativa!!!
- Portekizce (Brezilya)
You are hungy
I'm not stupid
She is not beautiful
Is she late?
Is he Studying?
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)