Question
Güncellenme tarihi:
5 Haz 2017
- İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İspanyolca (İspanya)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Bunu İngilizce (Birleşik Krallık) da nasıl dersiniz? fever ke karan ma kal school nahi aunga.
Cevaplar
5 Haz 2017
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
ke kaarn
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
- Urduca Akıcıya Yakın
- Hintçe Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Deleted user
I will not come to school coz of fever
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
I'll not come to school bcz of fever.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
whom mean kisko in Hindi.
it is used instead of who as the object of a verb or preposition.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
right dear.. do more practice.. keep it up..
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (Birleşik Krallık)