Question
Güncellenme tarihi:
2 Haz 2017
- Korece
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
"you're driving me wlid" ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
it's supposed to be "you're driving me wild"
anyways, it means to put someone into a state of extreme excitement
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD)
means something drive you out of you nature behavior
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
"you're making me crazy" is another way to say it.
also you should listen to Ease - Troye sivan heheh
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Filipino
Some people say "You're driving me crazy"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece