Question
Güncellenme tarihi:
2 Haz 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
glad ve happy arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Filipino
- İngilizce (ABD)
They mean the same thing. Either one can be used to express joy and/or content
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
They mean the same thing but happy is used much more.
Bu cevap yardımcı oldu mu?