Question
Güncellenme tarihi:
1 Haz 2017
- Korece
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Japonca
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
I wouldn't have to verb ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
it means that if something had never happened then you would never of had to learn English
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Bengalce Akıcıya Yakın
I will not have to learn the English language. well
I wouldn't have to learn the English language. well
the same meaning
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Geleneksel Çince (Hong Kong)
- Korece