Question
Güncellenme tarihi:
31 May 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
form ve shape ve in portuguese we translate these two words to "forma" arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
They can mean the same thing. As in the configuration of something. But they have secondary meanings. Form can mean bring parts together to make something new. Shape can mean the state or condition of something. ex. That hat is in bad shape. It's literally falling apart!
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)