Question
Güncellenme tarihi:
30 May 2017
- Portekizce (Brezilya) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Qual e a diferença de And e Is?? ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Brezilya)
@Leticia1515
and significa "e"
is é um verbo que significa "ser/estar"
I like ice cream AND pizza
Eu gosto de sorvete E pizza
He IS here
Ele ESTÁ aqui
He IS handsome
Ele É bonito
Bu cevap yardımcı oldu mu?