Question
Güncellenme tarihi:
24 May 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
-
Hollandaca
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
fear ve afraid arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İsveççe
Fear is a noun or a verb.
Afraid is an adjective.
I fear that he is dead.
I am afraid that he is dead.
You can feel fear.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (İspanya) Akıcıya Yakın
Fear pode ser verbo e substantivo
Afraid é adjetivo.
Don't be afraid! (adjetivo)
I'm afraid of losing you. (adjetivo)
When fear becomes a reality. (substantivo)
What do you fear most? (verbo)
Bu cevap yardımcı oldu mu?