Question
Güncellenme tarihi:
23 May 2017
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
Korece
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
İngilizce (ABD) hakkında soru
effect ve affect arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
Effect is a noun while affect is a verb.
Effect is used to describe the consequences, aftermaths, reactions, etc.
Affect is used to indicate change.
For example:
That coffee had no effect at all, i still feel sleepy.
The amount of sugar i had affected my ability to sleep.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça