Question
Güncellenme tarihi:
19 May 2017
- Japonca
-
Almanca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
mitigate ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Filipino
it basically means "make less severe"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
The word "mitigate" means to make something less severe or harmful.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Meksika)
Like they said, to make less severe, or 「和らげる」. One mitigates damages, danger, or other harmful things.
Bu cevap yardımcı oldu mu?