Question
Güncellenme tarihi:
18 May 2017
- Ermenice
- İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
A is a vowel ve And B is a consonant. arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
A is a vowel because there are 5 vowels:
A E I O U
and every other letter is a consonant:
BCDFGHJKLMNPQRSTVWXYZ
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
the letters A, E, I, O and U are vowels. The others are consonants.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Ermenice
- İngilizce (ABD)