Question
Güncellenme tarihi:
18 May 2017
- Geleneksel Çince (Tayvan)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
why do ur pharmacies sell beers? ve why do ur pharmacies sell beer? arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
The difference is only the plural word for "beer" with "s" that makes it "beers" in the sentence.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
beer is an UNCOUNTABLE noun. This means you can't say 'beers'
the only exception is when you mean 'bottles/glasses of beer'
example: "Hello, can I have two beers, please?"
Bu cevap yardımcı oldu mu?