Question
Güncellenme tarihi:
17 May 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
-
İtalyanca
-
İspanyolca (Meksika)
İngilizce (ABD) hakkında soru
SFW and NSFW ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Sırpça
- İngilizce (Birleşik Krallık)
SFW means Safe for work, NSFW means Not safe for work
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Lehçe
- Portekizce (Brezilya)
- Sırpça
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@amanda_carmo It is used for content that is Inappropriate, and would get you fired from your job
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Lehçe
nsfw is like a content on the internet that wouldnt be appropriate to show someone at work and the sfw is the opposite of that If im not mistaken :)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
- İspanyolca (Meksika)