Question
Güncellenme tarihi:
16 May 2017
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
mam kuch subject ki copy apne chk nahi ki h kya ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Hintçe
That means mam does not chack all subjects notebook.mam chack only few subjects notebook.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Hintçe
Mam you haven't checked the copy of some subjects.
Bu cevap yardımcı oldu mu?