Question
Güncellenme tarihi:
16 May 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Quando usa "eats" invés de "eat" ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Portekizce (Brezilya)
She eats icecream
He eats meat
She eats breakfast
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Portekizce (Brezilya)
"I" e plural usam "eat"
Singular usam "eats"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD)
Eat - I, you, we, they, you (plural)
You eat
I eat
We eat
Ets - he, she, it
She eats
He eats
It eats
Bu cevap yardımcı oldu mu?