Question
Güncellenme tarihi:
15 May 2017
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? yet ???
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Portekiz)
a tradução de yet significa (ainda) exemplo I don’t know what I want yet. (Ainda não sei o que quero.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Kolombiya)
- İspanyolca (İspanya)
- Portekizce (Portekiz)
YET This adverb has the idea of "until now" or "still" and is often used in negative questions or phrases. Just like still, when we use yet, we imply that we expect that to happen.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Portekiz)