Question
Güncellenme tarihi:
10 May 2017
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
cooked ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Brezilya)
cozinhei / preparei ( alguma comida )
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
- İspanyolca (Meksika)
(yo) Cociné /(tú) cocinaste /(el/ella/eso) cocinó /(nosotros) cocinamos /(ellos/ustedes) cocinaron
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
Cooked means the food is heated and ready to eat.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
regular verbs = add "d"/"ed"/"ied"
likE= likeD (ends in E)
worK= workED
plAY= playED (vowel+y)
tRY= trIED (consonant+y)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (Meksika)
Cook es cocinar, cooked es en pasado y es cociné
Bu cevap yardımcı oldu mu?