Question
Güncellenme tarihi:
8 May 2017
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
establish ve enact arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
establish is a broad term
enact is used more for idea based stuff. (plans and ideas)
you could use establish anytime you use enact, but you cannot use enact anytime you use establish
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca