Question
Güncellenme tarihi:
6 May 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Whats the mean "coach " in english? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
When speaking about a person, a "coach" is someone who trains people in sports. When speaking about an action, to "coach" someone means to give them advice.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)