Question
Güncellenme tarihi:
9 Şub 2016
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
over the road ne anlama geliyor?
A: Do you live in West Park Flats as well?
B: No, actually it's East park, Flat 4.
A: Oh, right. That's over the road, I seem to remember -- quite difficult to get to.
What's the meaning of 'over the road'?
Cevaplar
9 Şub 2016
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık)
"Over the road" means on the other side of a road.
Bu cevap yardımcı oldu mu?