Question
Güncellenme tarihi:
4 May 2017
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (ABD)
-
Portekizce (Brezilya)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
İspanyolca (İspanya) hakkında soru
colgarte ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İspanyolca (İspanya)
colgar means to Hang down colgarte means to hang you down.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Katalanca
- İspanyolca (İspanya) Akıcıya Yakın
Colgarse de alguien also means falling in love with someone.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
Guindar, puedes guindar esa ropa en el cordel
Bu cevap yardımcı oldu mu?