Question
Güncellenme tarihi:
1 May 2017
- İspanyolca (Meksika)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
They was excellent architects ve They were excellent architects arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Brezilya)
"They was excellent architects" it's wrong! The verb is wrong
The right is "They were excellent architects"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Hintçe Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (Kolombiya)
was is singular, and were is plural. were is the right one in this case
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
Ellos fue arquitectos excelentes y ellos fueron arquitectos excelentes
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Hintçe Akıcıya Yakın
- İspanyolca (Meksika)