Question
Güncellenme tarihi:
27 Nis 2017
- İspanyolca (Kolombiya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? I just think you because I miss you all days ok my life....
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
"I just think about you because I miss you every day"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
I just think of you because I miss you all the days of my life....
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
Algo del mismo tema: https://youtu.be/MKdMcIkxrjA
"Every time I think of you..."
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?