Question
Güncellenme tarihi:
26 Nis 2017
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
I was trying not to dwell too much on that fact ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
similar to worry or think about, maybe the fact is a sensitive subject or not worth worrying about because you can't change it. I hope this makes sense :)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)