Question
Güncellenme tarihi:
23 Nis 2017
- İspanyolca (Meksika)
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
-
Portekizce (Brezilya)
İngilizce (ABD) hakkında soru
read more on ve read more about arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Does the first one mean continue reading more about trump and his policy?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
They actually both mean "continue reading more". Read more about and read more on have the same meaning and can be used interchangeably. "Read more on" just sounds more formal than "read more about".
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (Meksika)