Question
Güncellenme tarihi:
18 Nis 2017
- İspanyolca (İspanya)
- Katalanca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
-
Almanca
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
outstanding ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Rusça
Means something stands out because it's very good.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Hintçe Akıcıya Yakın
- Malayalamca
outstanding means "exceptionally good" . In finance it means "that has not been paid or resolved" for example->outstanding dues
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
- Katalanca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Hintçe Akıcıya Yakın
- Malayalamca