Question
Güncellenme tarihi:
Deleted user
28 Ara 2015
İngilizce (ABD) hakkında soru
fast ve quick arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
They really mean the same thing, but we use "fast" as both adjective and adverb, whereas "quick" is only an adjective and "quickly" is the adverbial form...
Bu cevap yardımcı oldu mu?