Question
Güncellenme tarihi:
19 Mar 2023
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
Fransızca (Fransa)
-
Arapça
-
Rusça
Türkçe hakkında soru
Çiğbörek Tartarın yemeği, yine Eskişehir’de en özel ve yöresel yemek, Papağan şurasıen meşhur Çiğbörekçi, kahvaltı olarak yemeyi severler ama bence tadı şöyle ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Türkçe
There is no coherence in the sentence. It can be understood, yes, but it lacks of “unity of meaning”.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@7amzashamseldin There is no unity of meaning in the sentence, so I cannot say what it means🥺 so it's not correct
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
I want to say Cigborek is a Tartar’s food which is also the most local food in Eskisehir. Papagan is a very famous cigborek restaurant there. The most of people likes eat it as breakfast but I think the taste is so-so.
- Türkçe
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Türkçe
@7amzashamseldin
Bir Tatar yemeği olan çiğ börek, aynı zamanda Eskişehir’in en önemli yerel yemeklerindendir. Bölgede Papağan isimli oldukça popüler bir çiğ börek restoranı bulunur. Çoğu insan çiğ böreği kahvaltıda tüketmeyi sever, fakat bence tadı o kadar da iyi değildir.
Bu cevap yardımcı oldu mu?