Question
Güncellenme tarihi:
19 Mar 2023
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Filipino Akıcıya Yakın
-
Endonezce
-
Esperantoca
-
Malezyaca
Endonezce hakkında soru
tabok ve tampar arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Endonezce
They both mean to slap someone in the face. I think tabok is used in a playful way or when you're just joking while tampar is used when you're being serious
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Filipino Akıcıya Yakın
Deleted user