Question
Güncellenme tarihi:
17 Mar 2023
- Farsça
-
Türkçe
-
Arapça
Türkçe hakkında soru
Yazar uydurduğunu, başkalaşım kolladığını ya da kurduğunu, giyinecek yerde soyunduğunu, bir adım daha ileri: Kaldırdığını savladığı örtüyü üzerine kapattığı yerde bile ötesine düşen birkaç anlamı aydınlatmaz mı? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
This paragraph is meaningless. I don’t understand anything.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@Ali137394 It seems like bot account twits on Twitter. No meaning at all.
Bu cevap yardımcı oldu mu?