Question
Güncellenme tarihi:
21 Ara 2015
- Korece
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
i forgot buying a book ve i forgot to buy a book arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
21 Ara 2015
Featured answer
- İngilizce (ABD)
There is no difference in meaning, but we always say "forgot to buy".
Which one you can use is different for every verb. Some verbs can use either, for example, "like". Some can only use "to", like "forget" and "want".
It may be helpful to think of "forget to" as a single word.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?