Question
Güncellenme tarihi:
13 Nis 2017
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
The road tends to flood. ve The road is subject to flooding. arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
They are the same
" the road is subject to flooding" is more formal
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
as Bridgte said "The road is Subject to flooding" is more formal. In causual conversation you are far more likely to hear someone say "the/this road tends to flood" but a warning street sign will usually read something like this "Caution, road subject to flooding"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca