Question
Güncellenme tarihi:
9 Nis 2017
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
Korece
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
I have to learn "Stopping by woods on a snowy evening" by heart🤔 bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Anlamıyorum
You need to speak more clearly, I could barely understand you. Start by slowly pronouncing the words until you can speed up
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
@zaz14 thank you for your advice😅
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Anlamıyorum
No problem, here is how I would say the first paragraph
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
@zaz14 thank you very much😁
- İngilizce (Birleşik Krallık)