Question
Güncellenme tarihi:
1 Eki 2022
- İngilizce (ABD)
- Arapça
-
Türkçe
Türkçe hakkında soru
Ben param yok ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
@Sarah_H02 Benim param yok is meaning I don't have money
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
you have to say Benim because youre owning the money, its yours so you have to say Benim (mine)
Benim param yok means İ dont have money
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Ben param yok is not correct, you should say Benim param yok or simply param yok, which means I don't have money.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?