Question
Güncellenme tarihi:
1 Eki 2022
- Endonezce
-
İngilizce (ABD)
-
Türkçe
-
Arapça
Türkçe hakkında soru
ne olur ne anlama geliyor?
sometimes in turkish series or movies, ne olur is translated as "please". what is exactly ne olur mean? is that the same as lütfen? when can we use ne olur? feel free to give an example (in daily conversation)
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
Yes, we can say lütfen, but "ne olur" mean is more intense/strong than lütfen
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Endonezce
- Türkçe
@turkceogrenenkiz21 rica ederim :) (you're welcome)
Bu cevap yardımcı oldu mu?