Question
Güncellenme tarihi:
24 Eyl 2022
- Almanca
-
İngilizce (ABD)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İspanyolca (İspanya)
Basitleştirilmiş Çince (Çin) hakkında soru
走了 ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
1. walk away
2. pass away
based on the situation
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Almanca
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
@Felix_7283 1.因为她父亲走了,所以她很伤心。
1. Sie ist so traurig, weil ihrer Vater gestorben ist.
2.这个派对真无聊。我早就想走了。
2.Die Party ist langweilig. Ich wollte die ganze Zeit schon gehen.
3.我等一下有课,想要提早走。
3.Mein Unterricht fängt gleich an. Ich wollte schon früher gehen.
4.走了,再见。
4.auf Wiedersehen/ Tschüss/…
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Almanca
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)