Question
Güncellenme tarihi:
14 Eyl 2022
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Japonca
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
I.e. how to read it? Can I pronounce it “in other words”, when I read a text? ne anlama geliyor?
Cevaplar
14 Eyl 2022
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@votetokarina yes you can read it aloud as “in other words”.
But you can also pronounce the letters (eye ee - if that makes sense)
Bu cevap yardımcı oldu mu?