Question
Güncellenme tarihi:
10 Eyl 2022
- İtalyanca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Kanada)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Che cosa significa Il verbo " shall", in che modo si usa. Mostrami alcuni esempi ?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İtalyanca
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Shall us used for doubt in the future tense Shall we talk tomorrow , perhaps we will speak tomorrow. Shall we buy an ice cream, perhaps we should by an ice cream.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İtalyanca