Question
Güncellenme tarihi:
4 Nis 2017
- Lehçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
it's the past tense of eat ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Çekçe
- Slovakça Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
Simple past tense: Ate
Past participle: Eaten
I ate grapes.
I have eaten grapes.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa) Akıcıya Yakın