Question
Güncellenme tarihi:
19 Ağu 2022
- Endonezce
-
İngilizce (ABD)
-
Türkçe
-
Arapça
Türkçe hakkında soru
tümüyle ve tamamen arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
Aynı anlamda kullanılabilir.
Genel olarak aynı anlamdadır. Farkı pek yoktur.
Tümüyle - entirely for all of them
Daha çok sayılamayan nesneleri ifade ederken
Tamamen - completely for all of them
Daha çok sayılabilen şeyler ve zamanı ifade eder.
Tüm işi tamamen bitirdik - word to word meaning - works is Full done.
işi tümüyle bitirdik - word to word meaning - all works is done
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Endonezce
- Türkçe
Evet aradaki ince farkı bir çok kişi zaten bilmiyor. 😅 Birbirlerinin yerine Kullanabilirsin.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Endonezce