Question
Güncellenme tarihi:
17 Ağu 2022
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Korece
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
socialize ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
If I go somewhere where I have never been before, I always try to socialize.
This means I will go up to strangers (people I have never met before) and talk (eg. socialize) with them.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık)
I'm sorry ... it means "for example" (it should really be "e.g." because it is from the Latin "exempli gratia" ).
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça