Question
Güncellenme tarihi:
15 Ağu 2022
- Endonezce
-
İngilizce (ABD)
-
Türkçe
-
Arapça
Türkçe hakkında soru
anlam kazanmak ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
@turkceogrenenkiz21 ➡️Hayatım(benim yaşamım) seninle anlam kazandı.
➡️Gülün dikeni olursa anlam kazanır.
➡️Bu gecenin sonu Güneşin doğması ile anlam kazanacak.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Endonezce