Question
Güncellenme tarihi:
15 Ağu 2022
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
-
Japonca
Fransızca (Fransa) hakkında soru
Nos adieux me laissent rêveuse. ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Fransızca (Fransa)
Sans doute : "Les adieux étaient tellement beaux, que j'en conserve un souvenir ému, qui me fait rêver !"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Fransızca (Fransa)
Our farewells leave me dreaming.
Our farewells make me rather sentimental.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Fransızca (Fransa)
@marilulu1027 The first meaning is like a litteral translation and the second one give a kind of clarification. So with the two meanings you should get the idea, but both can be used.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
- Fransızca (Fransa)